header-foto
arm gezin in constanta

Stefan Petrache is projectmanager op locatie in Constanta. Hij heeft ruime ervaring met sociale activiteiten. Zo heeft hij 3 jaar bij S.O.S. Street Children gewerkt, ook wel bekend als Casa Sami. Ook werkte hij ook voor Diaconia House, een vergelijkbare stichting als Stichting Viitor dat als doel heeft om arme mensen/kinderen een kans te geven in de maatschappij.

De verantwoordelijkheden die Stefan heeft binnen Casa Ellen zijn onder andere: het onderhouden van de relatie met de Roemeense bevolking en contact met de stichting. Maar ook de primaire boekhouding, contacten onderhouden met andere stichtingen, coördineren van het werk van medewerkers, juridische zaken zoals vergunningen verzorgen, het coördineren van projecten en onderhouden van samenwerking met overheidsinstellingen.

Stefan vindt het leuk om zijn werkplek met zijn familie te bezoeken om tijd met de kinderen door te brengen. Zo speelt hij graag liedjes met hen op de gitaar, vindt hij het leuk om met ze te spelen en wil hij graag laten zien dat er mensen zijn die om de kinderen geven en dat we proberen ze een ander leven te bieden. Een betere toekomst.

Projectmanager

Stefan Petrache

stefan@viitor.nl

+40 721 183 280